Kluskamp Ameland - Nordwin College - Aftermovie

Eind januari zijn alle eerstejaars leerlingen van de opleidingen Natuur & Recreatie en Hovenier van het Nordwin College uit Leeuwarden drie dagen naar Ameland geweest voor een kluskamp op vakantiepark Klein Vaarwater.

https://stichtingnordwincollege.sharepoint.com/Nieuws/Leeuwarden/MBO-Life-Sciences/PublishingImages/IMG_20190128_144509.jpg

Het kamp werd georganiseerd door de tweedejaars studenten Natuur & Recreatie. Doel van het kamp was om een aantal praktische klussen op te knappen voor Klein Vaarwater in ruil voor een verblijf op het vakantiepark waarbij gebruik kon worden gemaakt van alle faciliteiten. Rondom de werkdagen was er een recreatief programma met onder andere excursies en een waterpolotoernooi.

Kluskamp Ameland is georganiseerd vanuit een unieke samenwerking tussen vakantiepark Klein Vaarwater en het Nordwin College. Voor beide partijen zitten er veel voordelen aan de opzet van het kamp en biedt het veel kansen. Vakantiepark Klein Vaarwater is ambitieus en heeft zich voorgenomen om in de komende jaren de prijs 'Leerbedrijf van het jaar' binnen te slepen. Zij zien in het Nordwin College een geschikte partner die mee kan helpen aan het realiseren van dit mooie doel. Een prachtige kans dus ook voor het Nordwin College. We zijn dan ook heel blij met het goede resultaat dat is gerealiseerd en de uitgesprokens ambitie om van het kluskamp een jaarlijks terugkerende traditie te maken.

Bijgaande film is gemaakt door onze derdejaars Natuur & Recreatie leerling Jordan van der Maas en geeft een mooi beeld van het kluskamp.

https://youtu.be/DBPmsib6i1I

Top