Feestelijke opening Waddencampus op 8 mei

Dit item is verlopen op 08-08-2018.

Op dinsdagavond 8 mei wordt in het Natuurcentrum in Nes de Waddencampus Ameland officieel geopend. De Waddencampus biedt faciliteiten aan studenten van allerlei opleidingen die op Ameland onderzoek willen doen. Diverse studenten hebben hier al gebruik van gemaakt. Nu ook de werkruimtes in het Natuurcentrum gereed zijn, is het tijd voor een feestelijke opening. U bent van harte welkom!

Ameland is een prima omgeving voor onderzoek op het gebied van onder meer duurzaamheid, natuurbeheer, voedselproductie en economische ontwikkeling. Onderzoek is sowieso goed voor de uitstraling van Ameland, maar levert vaak ook nieuwe inzichten op voor de lokale economie, voor de werkgelegenheid of voor de verduurzaming van het eiland. Vele studenten hebben de weg naar Ameland inmiddels gevonden. In het Natuurcentrum zijn voor hen twee mooie werkruimtes beschikbaar.

Het programma begint op 8 mei om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Er zijn diverse sprekers en presentaties van onderzoeken die al zijn gedaan. De toegang is vrij. Wel fijn als u zich even aanmeldt via sroep@ameland.nl of via telefoonnummer (0519) 555 555. Kijk ook eens op www.ameland.nl/waddencampus.

Top